Social Icons

Pages

Minggu, 04 Desember 2011

Cerita Lucu Bahasa Jawa - Tombo Sing Ora Di Ombe

     Bali dolan soko warunge Gogon Joss, Mas Agung mampir ning omahe Tri Goro.Koyok biasane, sak wise crito ngalor ngidul, mensthi enthek - enthek'ane menehi bethek'an.

Mas Agung : Lek Gor, aku nduwe bethek'an meneh?
Tri Goro     : Opo meneh kuwi?
Mas Agung : Tombo opo sing oran perlu di ombe, ora perlu di oleske ning iso marasake larane?
Tri Goro     : Wah, guyon kowe ki,Lek....ngendi ono?Ning Apotek opo yo ono?
Mas Agung : Ning Apotek ncene ora ono
Tri Goro     : Lha yo thek mbok bethekno aku
Mas Agung : lho jenenge ae bethek'an....tapi ncen ono kok
Tri Goro     : Lah,     opo yo, wis nyerah aku
Mas Agung : Wis,...thit?
Tri Goro     : Iyo iyo, opo njal?
Mas Agung : iku jenenge Tombo Kangen, angger wis kepethuk yo bakal mari kangene, rasah diombe po diolesno, yo ra?
Tri Goro     : hehehe....iyo yo, malah aku dadi kangen karo bojoku
Mas Agung : Lho, emange Mbok Wedok nang ndi?
Tri Goro     :....!!!!?????

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

 

VISITORS

Followers